JULEØNSKER FRA WISH

Hei, nå er det en stund siden jeg har blogget. Og jeg tenkte jeg skulle starte igjen fordi jeg har savnet det masse og syntes det er gøy. Tok en liten pause rett og slett fordi pcen funket utrolig dårlig og blogge med, pluss at jeg ikke fikk tatt bilder med kameraet og jeg hadde ikke mye tid og var helt ute av ideer og da passer det jo best med en pause. Pluss at det er kjempe masse skole arbeid, lekser, innleveringer, prøver og alt mulig puhh det er så mye. Det er mye nå også, rett før jul. Jeg har flere innleveringer og tentamener. Har ikke fått gjort alle tentamener fordi jeg rett og slett har vært sengeliggene fordi jeg har vært syk. så har gått glipp av mye.

Men ja, som folk vet så nærmer det seg jul og det betyr juleshopping. Jeg så siden gjennom facebook. Først synyes jeg den virket litt urealistisk fordi det var s billig og så ikke helt profft ut. Men når jeg leste litt så leste jeg at det var flere jenter som hadde bestilt derfra og det hadde gått helt fint. Jeg har sett litt på wish.com og fant disse, syntes det er utrolig fine klær og tilbehør og prisen på alt av det er lavt. Så man får altså fine klær\tilbehør til en rimelig pris. For det finner man ikke mange steder. Her er mine jule ønsker fra wish.com


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits