CHRISMAS SHOPPING

Hei, dagen i dag gikk til juleshopping med min kjære Amalie. Åå gud det er så koselig og gjør at man kommer mye mer i julestemning. i fjord hadde jeg nemlig julestemning allerede i oktober og det varte til november men når desmeber kom mistet jeg den helt. ahah, men nå har jeg hvertfall julestemningen på topp. Det var nattåpnet på strømmen storsenter så shoppingen ble der. Fikk kjøpt gave til en venninne og funnet en til en kompis. hha. Jeg har ikke så mye penger nå før jul, så jeg må gjøre alt jeg kan for å tjene litt penger så jeg kan få kjøpt gaver til de jeg skal. Det er stress, men litt gøy også.

i morgen så skal klassen en tur til Oslo, der skal vi på folkemuseum og resten av dagen bare kose oss som en klasse sammen. Vanligvis ville jeg blitt igjen i Oslo og kost meg med vennene mine resten av kvelden. Men jeg har en stressfull dag og må rett på jobb etter jeg har kommet hjem fra Oslo. Når jeg er ferdig der må jeg løpe hjem hoppe i penklærne og dra rett i bursdag. Gleder meg masse. Min kjære Selma blir 15. Men jaja. Jeg har en stor innlevering i morgen så jeg burde kanskje skrive litt på den nå. hehe, håper alle har hatt en fin dag:)

Er du i julestemning enda?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits