Friday night

Hei dere! kom hjem for 1 times tid siden etter en koselig bursdagsfeiring av Selma. Resten av kvelden tenkte jeg og bare ligge i senga på pcen og mobilen til jeg sovner. Høres kjedelig ut, men elsker å tilbring sende kvelder på den måten. Kanskje det blir en liten film på netlix eller en episode av teen wolf. Begynte faktisk og se på det for noen dager siden. Det minner meg så mye om vampire diaries. Så er litt usikker på om jeg liker serien eller ikke enda. Men i dag var hvertfall en veldig stressende dag. Først var det rett på toget til oslo med klassen. Så med en gang vi kom tilbake måtte jeg forte meg for å rekke jobb. Når jeg var ferdig på jobb var det  rett hjem og få på meg litt penere klær og så dra rett opp til Selma. Stressende men veldig bra dag.

I morgen står jeg opp tidlig for å dra på tennisturnering, så må jeg rett hjem hoppe i dusjen og så drar jeg videre til oslo og levere en genser jeg har solgt. Så drar vi noen jenter og står på skøyter. Tror det blir en superkoselig lørdag. Spesielt siden det er så lenge siden jeg har fått vært ordentlig med de jente så det blir deilig og være med dem igjen. Og hva blir man ikke mer i julestemning av enn å stå på skøyter en sen lørdagskveld?


3 kommentarer

Monica Jiang

13.12.2014 kl.00:42

Så pen du er, håper du får en god helg!

Maria Sørlie

13.12.2014 kl.00:48

Monica Jiang: Tusentakk, du også:)

Camilla Sterner

13.12.2014 kl.10:29

Ha en fin helg!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits