Bildedryss fra lørdagen

Hei! Dagen i går startet med avslutning på tennisen hvor vi hadde en turnering. Jeg var på lag på Selma og vi vant. Wii det var kjempegøy, det er første gangen jeg vinner på avslutninga. Så fortet jeg meg hjem og hoppet i dusjen og skiftet til varmere klær. Så kom Amalie til meg også satt vi og snakket mens jeg ordnet meg. Så dro vi sammen bort til togstasjonen. På toget møtte vi Lea og Benjamin også dro vi sammen inn til Oslo. Vi gikk av på nasjonalteatret og ble med en gang usikker på hvilken vei vi nå skulle gå for å komme i riktig retning. Selvfølgelig var den vi valgte feil. Vi kom ut her og tok noen bilder sammen før vi gikk mot riktig retning igjen haha.

Og så gikk vi videre nedover mot slottet. Det var utrolig koselig og gå der om kvelden fordi det var lys nedover hele Karl Johan og lys i trær og alt mulig rundt omkring. Man ser det ikke tydelig på bildet, men til de som har vært der i det siste vet hvor koselig det er med så mye julelys! Så gikk vi videre mot Spikersuppa

Så var det skøyter som sto for tur. Vi skiftet fort til skøytene og gikk ut på isen. Haha, i starten tror jeg alle som så oss syntes at vi så veldig dumme ut men det gikk seg til etter hvert. Bak i det teltet sto det en mann og sang live mens man gikk rundt på skøyter. Og gud han var flink. Vi sto lenge og snakka om at det måtte være playback men det var det ikke han hadde bare et veldig stort talent.

Så var det shopping som sto for tur, tror ikke det er så gøy for stakkars Benjamin som måtte være med oss inn i alle butikkene. Det er jo masse salg overalt og jeg ville virkelig finne meg en lue, så vi dro jo innom alle butikker som selger luer men jeg ble ikke fornøyd med noen. Men til slutt fant jeg en på glitter som jeg likte veldig godt, og det var 50% på den også så sparte litt penger der. Her er vi på Monki, når vi så de rosa genserne måtte vi bare inn og prøve de. Mens antrekket til høyre var kun for gøy.Så avsluttet vi den koselige dagen med Starbucks, mm. Haha, også når jeg skulle gå på toget så skulle jeg ta et skritt bakover også falt hele foten min ned i den "Gap" en mellom plattformen og toget. Det gjorde ikke vondt og jeg skvatt skikkelig helt til jeg til slutt skjønte hvor dum jeg så ut og døde av latterkrampe, Vi hadde en veldig fin lørdagHvordan var din lørdag?

5 kommentarer

OSLOFRU

14.12.2014 kl.16:44

Glad 3e advent :D

Kaja og Marte

14.12.2014 kl.18:36

herlige bilder!!

Line Cecilie Larsen

14.12.2014 kl.20:42

så loselig det hørtes ut som :)

Rikke95

14.12.2014 kl.20:49

Det så utrolig koselig ut! :-D min lørdag var super, kjøpte litt julegaver sammen med kjæresten! :-)

Line Cecilie Larsen

18.12.2014 kl.11:21

herlig!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits