Bildedryss fra lørdagen

Hei! Dagen i går startet med avslutning på tennisen hvor vi hadde en turnering. Jeg var på lag på Selma og vi vant. Wii det var kjempegøy, det er første gangen jeg vinner på avslutninga. Så fortet jeg meg hjem og hoppet i dusjen og skiftet til varmere klær. Så kom Amalie til meg også satt vi og snakket mens jeg ordnet meg. Så dro vi sammen bort til togstasjonen. På toget møtte vi Lea og Benjamin også dro vi sammen inn til Oslo. Vi gikk av på nasjonalteatret og ble med en gang usikker på hvilken vei vi nå skulle gå for å komme i riktig retning. Selvfølgelig var den vi valgte feil. Vi kom ut her og tok noen bilder sammen før vi gikk mot riktig retning igjen haha.

Og så gikk vi videre nedover mot slottet. Det var utrolig koselig og gå der om kvelden fordi det var lys nedover hele Karl Johan og lys i trær og alt mulig rundt omkring. Man ser det ikke tydelig på bildet, men til de som har vært der i det siste vet hvor koselig det er med så mye julelys! Så gikk vi videre mot Spikersuppa

Så var det skøyter som sto for tur. Vi skiftet fort til skøytene og gikk ut på isen. Haha, i starten tror jeg alle som så oss syntes at vi så veldig dumme ut men det gikk seg til etter hvert. Bak i det teltet sto det en mann og sang live mens man gikk rundt på skøyter. Og gud han var flink. Vi sto lenge og snakka om at det måtte være playback men det var det ikke han hadde bare et veldig stort talent.

Så var det shopping som sto for tur, tror ikke det er så gøy for stakkars Benjamin som måtte være med oss inn i alle butikkene. Det er jo masse salg overalt og jeg ville virkelig finne meg en lue, så vi dro jo innom alle butikker som selger luer men jeg ble ikke fornøyd med noen. Men til slutt fant jeg en på glitter som jeg likte veldig godt, og det var 50% på den også så sparte litt penger der. Her er vi på Monki, når vi så de rosa genserne måtte vi bare inn og prøve de. Mens antrekket til høyre var kun for gøy.Så avsluttet vi den koselige dagen med Starbucks, mm. Haha, også når jeg skulle gå på toget så skulle jeg ta et skritt bakover også falt hele foten min ned i den "Gap" en mellom plattformen og toget. Det gjorde ikke vondt og jeg skvatt skikkelig helt til jeg til slutt skjønte hvor dum jeg så ut og døde av latterkrampe, Vi hadde en veldig fin lørdagHvordan var din lørdag?

Friday night

Hei dere! kom hjem for 1 times tid siden etter en koselig bursdagsfeiring av Selma. Resten av kvelden tenkte jeg og bare ligge i senga på pcen og mobilen til jeg sovner. Høres kjedelig ut, men elsker å tilbring sende kvelder på den måten. Kanskje det blir en liten film på netlix eller en episode av teen wolf. Begynte faktisk og se på det for noen dager siden. Det minner meg så mye om vampire diaries. Så er litt usikker på om jeg liker serien eller ikke enda. Men i dag var hvertfall en veldig stressende dag. Først var det rett på toget til oslo med klassen. Så med en gang vi kom tilbake måtte jeg forte meg for å rekke jobb. Når jeg var ferdig på jobb var det  rett hjem og få på meg litt penere klær og så dra rett opp til Selma. Stressende men veldig bra dag.

I morgen står jeg opp tidlig for å dra på tennisturnering, så må jeg rett hjem hoppe i dusjen og så drar jeg videre til oslo og levere en genser jeg har solgt. Så drar vi noen jenter og står på skøyter. Tror det blir en superkoselig lørdag. Spesielt siden det er så lenge siden jeg har fått vært ordentlig med de jente så det blir deilig og være med dem igjen. Og hva blir man ikke mer i julestemning av enn å stå på skøyter en sen lørdagskveld?


CHRISMAS SHOPPING

Hei, dagen i dag gikk til juleshopping med min kjære Amalie. Åå gud det er så koselig og gjør at man kommer mye mer i julestemning. i fjord hadde jeg nemlig julestemning allerede i oktober og det varte til november men når desmeber kom mistet jeg den helt. ahah, men nå har jeg hvertfall julestemningen på topp. Det var nattåpnet på strømmen storsenter så shoppingen ble der. Fikk kjøpt gave til en venninne og funnet en til en kompis. hha. Jeg har ikke så mye penger nå før jul, så jeg må gjøre alt jeg kan for å tjene litt penger så jeg kan få kjøpt gaver til de jeg skal. Det er stress, men litt gøy også.

i morgen så skal klassen en tur til Oslo, der skal vi på folkemuseum og resten av dagen bare kose oss som en klasse sammen. Vanligvis ville jeg blitt igjen i Oslo og kost meg med vennene mine resten av kvelden. Men jeg har en stressfull dag og må rett på jobb etter jeg har kommet hjem fra Oslo. Når jeg er ferdig der må jeg løpe hjem hoppe i penklærne og dra rett i bursdag. Gleder meg masse. Min kjære Selma blir 15. Men jaja. Jeg har en stor innlevering i morgen så jeg burde kanskje skrive litt på den nå. hehe, håper alle har hatt en fin dag:)

Er du i julestemning enda?
JULEØNSKER FRA WISH

Hei, nå er det en stund siden jeg har blogget. Og jeg tenkte jeg skulle starte igjen fordi jeg har savnet det masse og syntes det er gøy. Tok en liten pause rett og slett fordi pcen funket utrolig dårlig og blogge med, pluss at jeg ikke fikk tatt bilder med kameraet og jeg hadde ikke mye tid og var helt ute av ideer og da passer det jo best med en pause. Pluss at det er kjempe masse skole arbeid, lekser, innleveringer, prøver og alt mulig puhh det er så mye. Det er mye nå også, rett før jul. Jeg har flere innleveringer og tentamener. Har ikke fått gjort alle tentamener fordi jeg rett og slett har vært sengeliggene fordi jeg har vært syk. så har gått glipp av mye.

Men ja, som folk vet så nærmer det seg jul og det betyr juleshopping. Jeg så siden gjennom facebook. Først synyes jeg den virket litt urealistisk fordi det var s billig og så ikke helt profft ut. Men når jeg leste litt så leste jeg at det var flere jenter som hadde bestilt derfra og det hadde gått helt fint. Jeg har sett litt på wish.com og fant disse, syntes det er utrolig fine klær og tilbehør og prisen på alt av det er lavt. Så man får altså fine klær\tilbehør til en rimelig pris. For det finner man ikke mange steder. Her er mine jule ønsker fra wish.com


Mine favoritt bloggere

Hei dere! Jeg tenkte jeg skulle vise dere de bloggene som er mine favoritter og som jeg liker å lese. Jeg skal skrive om de 3 bloggene jeg liker best. Alle bloggene er hverdag, sminke og moteblogger. Her er de bloggene jeg syntes er best å lese.

ERICA MOHN KVAM

Jeg har lest bloggen til Erica i flere måneder, kanskje til og med nesten et helt år? Erica blogger om hverdagslivet sitt, hun har bilder av hva henne gjør, sminke og alt mulig innenfor mote på bloggen sin. Hun er en stor inspirasjon for mange jenter. Se på henne, hun er så pen. Bloggen hennes finner du (HER)MATHILDE HOLCK

Helt siden jeg fant bloggen hennes har jeg lest den. Hun gir meg så utrolig mye inspirasjon når det gjelder blogging. trening og masse sunn mat. På bloggen hennes så skriver henne om hverdagslivet sitt og hva henne driver med. Bloggen hennes finner du (HER)MARTHE BORGE

Jeg kan gå innom bloggen hennes flere ganger daglig bare for å se etter nye innlegg, Marthe er veldig flink til å oppdatere bloggen sin med nye innlegg og bilder flere ganger i løpet av dagen. Hun tar masse outfit bilder som ser veldig proffe ut. Du finner bloggen hennes (HER)Heaven on earth

Hei dere!
Nå er jeg her i London, det er herlig her. Det første vi gjorde når vi kom til hotellet var å sette fra oss koffertene og finne primark. Vi hadde avtalt at vi skulle bruke dagen til å se i de forskjellige butikkene og shoppe imorgen, men det klarte vi ikke å holde Haha. Med en gang jeg så skoene på primark så var det Heaven on earth og de var billige! Så jeg slang med meg en del sko(bare litt..) hah. Som jeg kommer til å vise dere på bloggen senere. London er hvertfall herlig. Men nå skal jeg egentlig til primark igjen, så Hade.

Off to London

Hei, nå er det bare noen få timer igjen til flyet til London går. Jeg gleder meg så mye. Jeg reiser med mamma, så det blir en mor og datter tur. Vi skal for det meste shoppe så jeg har spart opp 8000 kroner til å shoppe for der nede. Kan ikke vente. Jeg har lest overalt på nettet og sett videoer på youtube om shoppingen i London. Regner med jeg kommer til å kjøpe en del på primark, forever 21, bherska, pull and bear, river island, topshop og mange andre butikker i London. Regner med at jeg spiller inn en innkjøpsvideo til dere også. Men nå må jeg dra til flyplassen. Så vi snakkes.Har du vært i London før?

Tatt av reguleringen

Hei dere♥

I dag våknet jeg tidlig haah, aner ikke hvorfor egentlig. Jeg spiste frokost og så dro vi rett til tannlegen for å ta av reguleringen min, jeg har gledet meg til denne dagen så lenge. Han satt en bøyle bak tennene mine som skal være der i flere år(man må ha det etter å ha tatt av reguleringa) heldigvis er det ikke synlig. Jeg hadde egentlig gruet meg til å ta av klossene fordi jeg trodde det skulle gjøre vondt. Men de merket jeg ikke han tok av en gang. Så alt gikk så bra. Jeg gikk bort til speilet og ble så glad når jeg så meg selv uten regulering, det var så herlig. Senere dro jeg ut med Andrine og tok noen bilder. På kvelden lagde vi taco og hadde en superkoselig taco kveld med masse latter, lo så jeg hadde vondt i magen. Vi så også på the conjuring, må innrømme jeg ble litt skuffet. Jeg trodde den skulle være bedre, menmen. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden før jeg legger meg. Jeg håper dere har hatt en herlig dag.Hvordan syntes dere det ble uten regulering?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » April 2014 » Mars 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Maria Sørlie. jeg er en jente på 14 år som blogger om mitt hverdagsliv som er fylt med outits, sminke, venner og masse annet. Jeg håper du vil følge min blogg videre. For kontakt\sponsing: Maria.sorlie@live.no
hits